Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34903
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Полотай, Богдана | - |
dc.contributor.author | Polotai, Bohdana | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-17T08:30:34Z | - |
dc.date.available | 2023-11-17T08:30:34Z | - |
dc.date.issued | 2023-10-12 | - |
dc.identifier.citation | Полотай Б. Особливості автентичної української кухні / Богдана Полотай // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 112–114. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34903 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | автентична кухня | uk_UA |
dc.subject | українська кухня | uk_UA |
dc.subject | популяризація | uk_UA |
dc.subject | authentic cuisine | uk_UA |
dc.subject | Ukrainian cuisine | uk_UA |
dc.subject | popularization | uk_UA |
dc.title | Особливості автентичної української кухні | uk_UA |
dc.title.alternative | Features of authentic Ukrainian cuisine | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bohdana Polotai.pdf | 608.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.