Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34903
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПолотай, Богдана-
dc.contributor.authorPolotai, Bohdana-
dc.date.accessioned2023-11-17T08:30:34Z-
dc.date.available2023-11-17T08:30:34Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationПолотай Б. Особливості автентичної української кухні / Богдана Полотай // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 112–114.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34903-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectавтентична кухняuk_UA
dc.subjectукраїнська кухняuk_UA
dc.subjectпопуляризаціяuk_UA
dc.subjectauthentic cuisineuk_UA
dc.subjectUkrainian cuisineuk_UA
dc.subjectpopularizationuk_UA
dc.titleОсобливості автентичної української кухніuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of authentic Ukrainian cuisineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bohdana Polotai.pdf608.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.