Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34902
Назва: | Інновації готельно-ресторанного бізнесу: тренди та їх впровадження |
Інші назви: | Innovations of the hotel and restaurant business: trends and their implementation |
Автори: | Попова, Марія Маслійчук, Ольга Popova, Mariia Masliichuk, Olha |
Ключові слова: | тренд готельно-ресторанне господарство інновація trend hotel and restaurant household innovation |
Дата публікації: | 12-жов-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Попова М. Інновації готельно-ресторанного бізнесу: тренди та їх впровадження / Марія Попова, Ольга Маслійчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 115–118. |
Короткий огляд (реферат): | Метою даної роботи є дослідження останніх трендів у готельноресторанному бізнесі та аналіз можливостей їх впровадження з метою покращення якості обслуговування та підвищення задоволення клієнтів. The purpose of this work is to research the latest trends in the hotel-restaurant business and analyze the possibilities of their implementation with a goal improving service quality and increasing satisfaction customers. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34902 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mariia Popova, Olha Masliichuk.pdf | 614.45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.