Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34902
Title: Інновації готельно-ресторанного бізнесу: тренди та їх впровадження
Other Titles: Innovations of the hotel and restaurant business: trends and their implementation
Authors: Попова, Марія
Маслійчук, Ольга
Popova, Mariia
Masliichuk, Olha
Keywords: тренд
готельно-ресторанне господарство
інновація
trend
hotel and restaurant household
innovation
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Попова М. Інновації готельно-ресторанного бізнесу: тренди та їх впровадження / Марія Попова, Ольга Маслійчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 115–118.
Abstract: Метою даної роботи є дослідження останніх трендів у готельноресторанному бізнесі та аналіз можливостей їх впровадження з метою покращення якості обслуговування та підвищення задоволення клієнтів. The purpose of this work is to research the latest trends in the hotel-restaurant business and analyze the possibilities of their implementation with a goal improving service quality and increasing satisfaction customers.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34902
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mariia Popova, Olha Masliichuk.pdf614.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.