Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34898
Назва: Конкурентоспроможність підприємства на ринку ресторанних послуг
Інші назви: Competitiveness of the enterprise in the market of restaurant services
Автори: Рябенька, Марина
Riabenka, Maryna
Ключові слова: конкурентоспроможність підприємства
конкурентоспроможність підприємства ресторанного бізнесу
конкурентні переваги
аспекти конкурентоспроможності
competitiveness of the enterprise
competitiveness of the restaurant business enterprise
competitive advantages
aspects competitiveness
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Рябенька М. Конкурентоспроможність підприємства на ринку ресторанних послуг / Марина Рябенька // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 129–131.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34898
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Maryna Riabenka.pdf602.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.