Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34898
Назва: | Конкурентоспроможність підприємства на ринку ресторанних послуг |
Інші назви: | Competitiveness of the enterprise in the market of restaurant services |
Автори: | Рябенька, Марина Riabenka, Maryna |
Ключові слова: | конкурентоспроможність підприємства конкурентоспроможність підприємства ресторанного бізнесу конкурентні переваги аспекти конкурентоспроможності competitiveness of the enterprise competitiveness of the restaurant business enterprise competitive advantages aspects competitiveness |
Дата публікації: | 12-жов-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Рябенька М. Конкурентоспроможність підприємства на ринку ресторанних послуг / Марина Рябенька // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 129–131. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34898 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Maryna Riabenka.pdf | 602.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.