Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34898
Title: Конкурентоспроможність підприємства на ринку ресторанних послуг
Other Titles: Competitiveness of the enterprise in the market of restaurant services
Authors: Рябенька, Марина
Riabenka, Maryna
Keywords: конкурентоспроможність підприємства
конкурентоспроможність підприємства ресторанного бізнесу
конкурентні переваги
аспекти конкурентоспроможності
competitiveness of the enterprise
competitiveness of the restaurant business enterprise
competitive advantages
aspects competitiveness
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Рябенька М. Конкурентоспроможність підприємства на ринку ресторанних послуг / Марина Рябенька // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 129–131.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34898
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Maryna Riabenka.pdf602.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.