Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34887
Назва: Лікарсько-технічна сировина, як можливість збалансування раціону харчування у закладах охорони здоров’я
Інші назви: Medicinal and technical raw materials as an opportunity to balance the diet in healthcare institutions
Автори: Млинко, Остап
Паска, Марія
Mlynko, Ostap
Paska, Mariia
Ключові слова: лікарсько-технічна сировина
охорона здоров’я
дієти
medicinal and technical raw materials
health care
diets
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Млинко О. Лікарсько-технічна сировина, як можливість збалансування раціону харчування у закладах охорони здоров’я / Остап Млинко, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 161–162.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34887
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ostap Mlynko, Mariia Paska.pdf597.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.