Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34887
Назва: | Лікарсько-технічна сировина, як можливість збалансування раціону харчування у закладах охорони здоров’я |
Інші назви: | Medicinal and technical raw materials as an opportunity to balance the diet in healthcare institutions |
Автори: | Млинко, Остап Паска, Марія Mlynko, Ostap Paska, Mariia |
Ключові слова: | лікарсько-технічна сировина охорона здоров’я дієти medicinal and technical raw materials health care diets |
Дата публікації: | 12-жов-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Млинко О. Лікарсько-технічна сировина, як можливість збалансування раціону харчування у закладах охорони здоров’я / Остап Млинко, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 161–162. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34887 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ostap Mlynko, Mariia Paska.pdf | 597.16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.