Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34885
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Galenko, Oleg | - |
dc.contributor.author | Belinskiy, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Галенко, Олег | - |
dc.contributor.author | Белінський, Олександр | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-16T10:17:55Z | - |
dc.date.available | 2023-11-16T10:17:55Z | - |
dc.date.issued | 2023-10-12 | - |
dc.identifier.citation | Galenko О. Meat products made from poultry meat for special nutrition at HoReCa / Oleg Galenko, Oleksandr Belinskiy // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 166–168. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34885 | - |
dc.description.abstract | The purpose of research: creation of technology of meat products which are enriched with micronutrients with use of products of processing of poultry. Мета дослідження: створення технології м'ясних продуктів які збагачуються мікроелементами з використанням продуктів переробки домашньої птиці. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | meat products | uk_UA |
dc.subject | micronutrients | uk_UA |
dc.subject | HoReCa | uk_UA |
dc.subject | м'ясна продукція | uk_UA |
dc.subject | мікроелементи | uk_UA |
dc.subject | HoReCa | uk_UA |
dc.title | Meat products made from poultry meat for special nutrition at HoReCa | uk_UA |
dc.title.alternative | М'ясна продукція з м'яса птиці для спеціального харчування в HoReCa | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Oleg Galenko.pdf | 601.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.