Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34885
Назва: | Meat products made from poultry meat for special nutrition at HoReCa |
Інші назви: | М'ясна продукція з м'яса птиці для спеціального харчування в HoReCa |
Автори: | Galenko, Oleg Belinskiy, Oleksandr Галенко, Олег Белінський, Олександр |
Ключові слова: | meat products micronutrients HoReCa м'ясна продукція мікроелементи HoReCa |
Дата публікації: | 12-жов-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Galenko О. Meat products made from poultry meat for special nutrition at HoReCa / Oleg Galenko, Oleksandr Belinskiy // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 166–168. |
Короткий огляд (реферат): | The purpose of research: creation of technology of meat products which are enriched with micronutrients with use of products of processing of poultry. Мета дослідження: створення технології м'ясних продуктів які збагачуються мікроелементами з використанням продуктів переробки домашньої птиці. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34885 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Oleg Galenko.pdf | 601.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.