Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34885
Назва: Meat products made from poultry meat for special nutrition at HoReCa
Інші назви: М'ясна продукція з м'яса птиці для спеціального харчування в HoReCa
Автори: Galenko, Oleg
Belinskiy, Oleksandr
Галенко, Олег
Белінський, Олександр
Ключові слова: meat products
micronutrients
HoReCa
м'ясна продукція
мікроелементи
HoReCa
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Galenko О. Meat products made from poultry meat for special nutrition at HoReCa / Oleg Galenko, Oleksandr Belinskiy // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 166–168.
Короткий огляд (реферат): The purpose of research: creation of technology of meat products which are enriched with micronutrients with use of products of processing of poultry. Мета дослідження: створення технології м'ясних продуктів які збагачуються мікроелементами з використанням продуктів переробки домашньої птиці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34885
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Oleg Galenko.pdf601.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.