Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34885
Title: | Meat products made from poultry meat for special nutrition at HoReCa |
Other Titles: | М'ясна продукція з м'яса птиці для спеціального харчування в HoReCa |
Authors: | Galenko, Oleg Belinskiy, Oleksandr Галенко, Олег Белінський, Олександр |
Keywords: | meat products micronutrients HoReCa м'ясна продукція мікроелементи HoReCa |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Galenko О. Meat products made from poultry meat for special nutrition at HoReCa / Oleg Galenko, Oleksandr Belinskiy // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 166–168. |
Abstract: | The purpose of research: creation of technology of meat products which are enriched with micronutrients with use of products of processing of poultry. Мета дослідження: створення технології м'ясних продуктів які збагачуються мікроелементами з використанням продуктів переробки домашньої птиці. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34885 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Oleg Galenko.pdf | 601.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.