Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34885
Title: Meat products made from poultry meat for special nutrition at HoReCa
Other Titles: М'ясна продукція з м'яса птиці для спеціального харчування в HoReCa
Authors: Galenko, Oleg
Belinskiy, Oleksandr
Галенко, Олег
Белінський, Олександр
Keywords: meat products
micronutrients
HoReCa
м'ясна продукція
мікроелементи
HoReCa
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Galenko О. Meat products made from poultry meat for special nutrition at HoReCa / Oleg Galenko, Oleksandr Belinskiy // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 166–168.
Abstract: The purpose of research: creation of technology of meat products which are enriched with micronutrients with use of products of processing of poultry. Мета дослідження: створення технології м'ясних продуктів які збагачуються мікроелементами з використанням продуктів переробки домашньої птиці.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34885
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Oleg Galenko.pdf601.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.