Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34884
Назва: | Use of pumpkin seed protein in the technology of craft cooked sausages |
Інші назви: | Використання білка гарбузового насіння в технології крафтових варених ковбас |
Автори: | Maksymenko, Anatoliy Tischenko, Vasyl Bozhko, Nataliia Максименко, Анатолій Тищенко, Василь Божко, Наталія |
Ключові слова: | craft cooked sausage pumpkin seed protein крафтова варена ковбаса протеїн гарбузового насіння |
Дата публікації: | 12-жов-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Maksymenko А. Use of pumpkin seed protein in the technology of craft cooked sausages / Anatoliy Maksymenko, Vasyl Tischenko, Nataliia Bozhko // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 169–171. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34884 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Anatoliy Maksymenko.pdf | 656.76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.