Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34884
Назва: Use of pumpkin seed protein in the technology of craft cooked sausages
Інші назви: Використання білка гарбузового насіння в технології крафтових варених ковбас
Автори: Maksymenko, Anatoliy
Tischenko, Vasyl
Bozhko, Nataliia
Максименко, Анатолій
Тищенко, Василь
Божко, Наталія
Ключові слова: craft cooked sausage
pumpkin seed protein
крафтова варена ковбаса
протеїн гарбузового насіння
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Maksymenko А. Use of pumpkin seed protein in the technology of craft cooked sausages / Anatoliy Maksymenko, Vasyl Tischenko, Nataliia Bozhko // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 169–171.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34884
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Anatoliy Maksymenko.pdf656.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.