Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34883
Назва: Study of the degree of collagen solubility in pork at «Ternopil meat processing plant» LTD
Інші назви: Дослідження ступеня розчинності колагену у свинині на ТОВ «Тернопільський м'ясокомбінат»
Автори: Strashynsky, Igor
Hrytsai, Maksym
Kosiuk, Olha
Страшінський, Ігор
Грицай, Максим
Косюк, Ольга
Ключові слова: meat
autolysis
collagen
quality
м'ясо
автоліз
колаген
якість
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Strashynsky І. Study of the degree of collagen solubility in pork at «Ternopil meat processing plant» LTD / Igor Strashynskyi, Maksym Hrytsai, Olha Kosiuk // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 172–174.
Короткий огляд (реферат): The aim of the study is to determine the physicochemical parameters and monitor the degree of collagen digestion of pork produced at Ternopil Meat Processing Plant LLC. Метою дослідження є визначення фізико-хімічних показників та контролювати ступінь засвоєння колагену свинини, виробленої на Тернопільщині ТОВ «М'ясокомбінат».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34883
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Igor Strashynsky.pdf601.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.