Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34881
Title: Крафтові м’ясні продукти збагачені мікронутрієнтами спеціального призначення
Other Titles: Craft meat products are enriched with special purpose micronutrients
Authors: Галенко, Олег
Кушнір, Тарас
Halenko, Oleh
Kushnir, Taras
Keywords: крафтові м’ясні продуки
мікронутрієнти
харчові добавки
craft meat products
micronutrients
food supplements
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Галенко О. Крафтові м’ясні продукти збагачені мікронутрієнтами спеціального призначення / Олег Галенко, Тарас Кушнір // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 177–179.
Abstract: Мета досліджень: розроблення м’ясного продукту, що буде мати підвищену біологічну цінність, за допомогою додавання до рецептури рослинної сировини – ріпака. The purpose of research: development of a meat product that will have increased biological value, with the help of addition to the formulation vegetable raw material - rapeseed.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34881
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Oleh Halenko, Taras Kushnir.pdf603.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.