Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34881
Назва: | Крафтові м’ясні продукти збагачені мікронутрієнтами спеціального призначення |
Інші назви: | Craft meat products are enriched with special purpose micronutrients |
Автори: | Галенко, Олег Кушнір, Тарас Halenko, Oleh Kushnir, Taras |
Ключові слова: | крафтові м’ясні продуки мікронутрієнти харчові добавки craft meat products micronutrients food supplements |
Дата публікації: | 12-жов-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Галенко О. Крафтові м’ясні продукти збагачені мікронутрієнтами спеціального призначення / Олег Галенко, Тарас Кушнір // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 177–179. |
Короткий огляд (реферат): | Мета досліджень: розроблення м’ясного продукту, що буде мати підвищену біологічну цінність, за допомогою додавання до рецептури рослинної сировини – ріпака. The purpose of research: development of a meat product that will have increased biological value, with the help of addition to the formulation vegetable raw material - rapeseed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34881 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Oleh Halenko, Taras Kushnir.pdf | 603.1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.