Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34880
Назва: Сурімі-подібний матеріал для структурованих м’ясопродуктів в технологіях ресторанного господарства
Інші назви: Surimi-like material for structured meat products in restaurant technology
Автори: Галенко, Олег
Федченко, Ольга
Halenko, Oleh
Fedchenko, Olha
Ключові слова: сурімі-подібний матеріал
структуровані м’ясопродукти
ресторанне господарство
surimi-like material
structured meat products
restaurant business
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Галенко О. Сурімі-подібний матеріал для структурованих м’ясопродуктів в технологіях ресторанного господарства / Олег Галенко, Ольга Федченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 180–182.
Короткий огляд (реферат): Мета досліджень: розроблення м’ясного продукту, що буде мати підвищену біологічну цінність, за допомогою додавання до рецептури рослинної сировини – ріпака. The purpose of research: development of a meat product that will have increased biological value, with the help of addition to the formulation. vegetable raw material - rapeseed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34880
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Oleh Halenko, Olha Fedchenko.pdf603.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.