Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34878
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГілецький, Іван-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorHiletskyi, Ivan-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2023-11-15T09:58:01Z-
dc.date.available2023-11-15T09:58:01Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationГілецький І. Теоретичні та практичні аспекти використання пряно-ароматичної сировини підвищеної біологічної та харчової цінності для сфери гостинності / Іван Гілецький, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 183–188.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34878-
dc.description.abstractМета. Дослідження особливостей і властивостей використання пряно-ароматичних добавок на основі Armoracia rusticana в кулінарії. Goal. Study of features and properties of use of spicy and aromatic additives based on Armoracia rusticana in cooking.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectпряно-ароматична сировинаuk_UA
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectсфера гостинностіuk_UA
dc.subjectspicy and aromatic raw materialsuk_UA
dc.subjectbiological valueuk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.subjectthe field of hospitalityuk_UA
dc.titleТеоретичні та практичні аспекти використання пряно-ароматичної сировини підвищеної біологічної та харчової цінності для сфери гостинностіuk_UA
dc.title.alternativeTheoretical and practical aspects of the use of spicy and aromatic raw materials of increased biological and nutritional value for the field of hospitalityuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ivan Hiletskyi, Mariia Paska.pdf617.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.