Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34877
Назва: | Актуальні інноваційні технології для сфери HoReCa |
Інші назви: | Current innovative technologies for the HoReCa sector |
Автори: | Давидова, Оксана Зінченко, Катерина Davydova, Oksana Zinchenko, Kateryna |
Ключові слова: | HoReCa готельно-ресторанний бізнес технологія здорове харчування молочний продукт інновації HoReCa hotel and restaurant business innovation technology healthy food dairy product |
Дата публікації: | 12-жов-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Давидова О. Актуальні інноваційні технології для сфери HoReCa / Оксана Давидова, Катерина Зінченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 189–191. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34877 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Oksana Davydova, Kateryna Zinchenko.pdf | 612.06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.