Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34877
Назва: Актуальні інноваційні технології для сфери HoReCa
Інші назви: Current innovative technologies for the HoReCa sector
Автори: Давидова, Оксана
Зінченко, Катерина
Davydova, Oksana
Zinchenko, Kateryna
Ключові слова: HoReCa
готельно-ресторанний бізнес
технологія
здорове харчування
молочний продукт
інновації
HoReCa
hotel and restaurant business
innovation
technology
healthy food
dairy product
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Давидова О. Актуальні інноваційні технології для сфери HoReCa / Оксана Давидова, Катерина Зінченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 189–191.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34877
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Oksana Davydova, Kateryna Zinchenko.pdf612.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.