Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34877
Title: Актуальні інноваційні технології для сфери HoReCa
Other Titles: Current innovative technologies for the HoReCa sector
Authors: Давидова, Оксана
Зінченко, Катерина
Davydova, Oksana
Zinchenko, Kateryna
Keywords: HoReCa
готельно-ресторанний бізнес
технологія
здорове харчування
молочний продукт
інновації
HoReCa
hotel and restaurant business
innovation
technology
healthy food
dairy product
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Давидова О. Актуальні інноваційні технології для сфери HoReCa / Оксана Давидова, Катерина Зінченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 189–191.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34877
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Oksana Davydova, Kateryna Zinchenko.pdf612.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.