Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34876
Назва: Покращення поживної цінності сухих сніданків для туристів
Інші назви: Improving the nutritional value of breakfast cereals for tourists
Автори: Дуліба-Андрусишин, Олена
Петришин, Наталія
Duliba-Andrusyshyn, Olena
Petryshyn, Nataliia
Ключові слова: поживна цінність
сухі сніданки
туристи
nutritional value
breakfast cereals
tourists
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Дуліба-Андрусишин О. Покращення поживної цінності сухих сніданків для туристів / Олена Дуліба-Андрусишин, Наталія Петришин // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 192–193.
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження – проаналізувати літературні джерела щодо ефективних способів оптимізації структури та індивідуалізації харчування всіх верств населення і надання продуктам функціональне призначення. The purpose of the research is to analyze literary sources regarding effective methods of structure optimization and individualization nutrition of all segments of the population and provision of functional products appointment.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34876
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Olena Duliba-Andrusyshyn, Nataliia Petryshyn.pdf599.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.