Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34874
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНайда, Остап-
dc.contributor.authorТесля, Ольга-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorNaida, Ostap-
dc.contributor.authorTeslia, Olha-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2023-11-15T08:50:14Z-
dc.date.available2023-11-15T08:50:14Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationНайда О. Використання локальних інградієнтів у технології низькокалорійних соусів / Остап Найда, Ольга Тесля, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 198–199.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34874-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectнизькокалорійні соусиuk_UA
dc.subjectлокальна сировинаuk_UA
dc.subjectlow-calorie saucesuk_UA
dc.subjectlocal raw materialsuk_UA
dc.titleВикористання локальних інградієнтів у технології низькокалорійних соусівuk_UA
dc.title.alternativeThe use of local ingredients in the technology of low-calorie saucesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ostap Naida, Olha Teslia, Mariia Paska.pdf596.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.