Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34873
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКовтун, Аліна-
dc.contributor.authorБортнічук, Олег-
dc.contributor.authorШаран, Лариса-
dc.contributor.authorKovtun, Alina-
dc.contributor.authorBortnichuk, Oleh-
dc.contributor.authorSharan, Larysa-
dc.date.accessioned2023-11-15T08:41:56Z-
dc.date.available2023-11-15T08:41:56Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationКовтун А. Впровадження органічної продукції в умовах закладів ресторанного господарства / Аліна Ковтун, Олег Бортнічук, Лариса Шаран // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 200–202.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34873-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectорганічна продукціяuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectрентабельністьuk_UA
dc.subjectorganic productsuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectprofitabilityuk_UA
dc.titleВпровадження органічної продукції в умовах закладів ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeImplementation of organic products in the conditions of restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Alina Kovtun, Oleh Bortnichuk, Larysa Sharan.pdf606.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.