Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34873
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ковтун, Аліна | - |
dc.contributor.author | Бортнічук, Олег | - |
dc.contributor.author | Шаран, Лариса | - |
dc.contributor.author | Kovtun, Alina | - |
dc.contributor.author | Bortnichuk, Oleh | - |
dc.contributor.author | Sharan, Larysa | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-15T08:41:56Z | - |
dc.date.available | 2023-11-15T08:41:56Z | - |
dc.date.issued | 2023-10-12 | - |
dc.identifier.citation | Ковтун А. Впровадження органічної продукції в умовах закладів ресторанного господарства / Аліна Ковтун, Олег Бортнічук, Лариса Шаран // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 200–202. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34873 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | органічна продукція | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | рентабельність | uk_UA |
dc.subject | organic products | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.subject | profitability | uk_UA |
dc.title | Впровадження органічної продукції в умовах закладів ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title.alternative | Implementation of organic products in the conditions of restaurants | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Alina Kovtun, Oleh Bortnichuk, Larysa Sharan.pdf | 606.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.