Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34873
Назва: Впровадження органічної продукції в умовах закладів ресторанного господарства
Інші назви: Implementation of organic products in the conditions of restaurants
Автори: Ковтун, Аліна
Бортнічук, Олег
Шаран, Лариса
Kovtun, Alina
Bortnichuk, Oleh
Sharan, Larysa
Ключові слова: органічна продукція
ресторанне господарство
рентабельність
organic products
restaurant business
profitability
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Ковтун А. Впровадження органічної продукції в умовах закладів ресторанного господарства / Аліна Ковтун, Олег Бортнічук, Лариса Шаран // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 200–202.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34873
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Alina Kovtun, Oleh Bortnichuk, Larysa Sharan.pdf606.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.