Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34872
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравченко, Михайло-
dc.contributor.authorМихайлик, Віталій-
dc.contributor.authorKravchenko, Mykhailo-
dc.contributor.authorMykhailyk, Vitalii-
dc.date.accessioned2023-11-15T08:33:55Z-
dc.date.available2023-11-15T08:33:55Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationКравченко М. Використання шротів волоського горіха і кунжуту у борошняних кондитерських виробах / Михайло Кравченко, Віталій Михайлик // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 203–205.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34872-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectшротuk_UA
dc.subjectволоський горіхuk_UA
dc.subjectкунжутuk_UA
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk_UA
dc.subjectsemolinauk_UA
dc.subjectwalnutuk_UA
dc.subjectsesameuk_UA
dc.subjectflour confectioneryuk_UA
dc.titleВикористання шротів волоського горіха і кунжуту у борошняних кондитерських виробахuk_UA
dc.title.alternativeThe use of walnut and sesame meal in flour confectionery productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mykhailo Kravchenko, Vitalii Mykhailyk.pdf605.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.