Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34872
Назва: Використання шротів волоського горіха і кунжуту у борошняних кондитерських виробах
Інші назви: The use of walnut and sesame meal in flour confectionery products
Автори: Кравченко, Михайло
Михайлик, Віталій
Kravchenko, Mykhailo
Mykhailyk, Vitalii
Ключові слова: шрот
волоський горіх
кунжут
борошняні кондитерські вироби
semolina
walnut
sesame
flour confectionery
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Кравченко М. Використання шротів волоського горіха і кунжуту у борошняних кондитерських виробах / Михайло Кравченко, Віталій Михайлик // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 203–205.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34872
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mykhailo Kravchenko, Vitalii Mykhailyk.pdf605.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.