Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34872
Назва: | Використання шротів волоського горіха і кунжуту у борошняних кондитерських виробах |
Інші назви: | The use of walnut and sesame meal in flour confectionery products |
Автори: | Кравченко, Михайло Михайлик, Віталій Kravchenko, Mykhailo Mykhailyk, Vitalii |
Ключові слова: | шрот волоський горіх кунжут борошняні кондитерські вироби semolina walnut sesame flour confectionery |
Дата публікації: | 12-жов-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Кравченко М. Використання шротів волоського горіха і кунжуту у борошняних кондитерських виробах / Михайло Кравченко, Віталій Михайлик // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 203–205. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34872 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mykhailo Kravchenko, Vitalii Mykhailyk.pdf | 605.54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.