Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34871
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравченко, Михайло-
dc.contributor.authorРомановська, Ольга-
dc.contributor.authorKravchenko, Mykhailo-
dc.contributor.authorRomanovska, Olha-
dc.date.accessioned2023-11-15T08:26:10Z-
dc.date.available2023-11-15T08:26:10Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationКравченко М. Інноваційні технології борошняних сумішей для крафтових виробництв / Михайло Кравченко, Ольга Романовська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 206–208.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34871-
dc.description.abstractМета роботи – дослідити функціонально-технологічні властивості борошняних сумішей, виготовлених із пшеничного борошна вищого сорту, борошна з пророщеного зерна пшениці та порошку керобу сорту Tylliria, і визначити технологічну придатність їх для різних видів кондитерського тіста. The purpose of the work is to investigate the functional and technological properties of flour mixtures made from wheat high grade flour, flour from sprouted wheat grain and of Tylliria carob powder, and to determine their technological suitability for different types of pastry dough.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectклейковинаuk_UA
dc.subjectеластичністьuk_UA
dc.subjectводопоглинальна здатністьuk_UA
dc.subjectреологіяuk_UA
dc.subjectпророщене зерноuk_UA
dc.subjectборошноuk_UA
dc.subjectglutenuk_UA
dc.subjectelasticityuk_UA
dc.subjectwater absorption abilityuk_UA
dc.subjectrheologyuk_UA
dc.subjectgerminated grainuk_UA
dc.subjectflouruk_UA
dc.titleІнноваційні технології борошняних сумішей для крафтових виробництвuk_UA
dc.title.alternativeInnovative technologies of flour mixtures for craft industriesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mykhailo Kravchenko, Olha Romanovska.pdf604.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.