Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34871
Назва: | Інноваційні технології борошняних сумішей для крафтових виробництв |
Інші назви: | Innovative technologies of flour mixtures for craft industries |
Автори: | Кравченко, Михайло Романовська, Ольга Kravchenko, Mykhailo Romanovska, Olha |
Ключові слова: | клейковина еластичність водопоглинальна здатність реологія пророщене зерно борошно gluten elasticity water absorption ability rheology germinated grain flour |
Дата публікації: | 12-жов-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Кравченко М. Інноваційні технології борошняних сумішей для крафтових виробництв / Михайло Кравченко, Ольга Романовська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 206–208. |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи – дослідити функціонально-технологічні властивості борошняних сумішей, виготовлених із пшеничного борошна вищого сорту, борошна з пророщеного зерна пшениці та порошку керобу сорту Tylliria, і визначити технологічну придатність їх для різних видів кондитерського тіста. The purpose of the work is to investigate the functional and technological properties of flour mixtures made from wheat high grade flour, flour from sprouted wheat grain and of Tylliria carob powder, and to determine their technological suitability for different types of pastry dough. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34871 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mykhailo Kravchenko, Olha Romanovska.pdf | 604.47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.