Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34870
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ліснюк, Володимир | - |
dc.contributor.author | Гармаш, Анна | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь | - |
dc.contributor.author | Lisniuk, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Harmash, Anna | - |
dc.contributor.author | Pasichnyi, Vasyl | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-15T08:16:46Z | - |
dc.date.available | 2023-11-15T08:16:46Z | - |
dc.date.issued | 2023-10-12 | - |
dc.identifier.citation | Ліснюк В. Варено-копчені ковбаси з використанням розумного пакування / Володимир Ліснюк, Анна Гармаш, Василь Пасічний // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 209–210. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34870 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | варено-копчені ковбаси | uk_UA |
dc.subject | активне пакування | uk_UA |
dc.subject | стабільність | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | boiled and smoked sausages | uk_UA |
dc.subject | active packaging | uk_UA |
dc.subject | stability | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.title | Варено-копчені ковбаси з використанням розумного пакування | uk_UA |
dc.title.alternative | Boiled and smoked sausages using smart packaging | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
olodymyr Lisniuk,.pdf | 604.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.