Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34870
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛіснюк, Володимир-
dc.contributor.authorГармаш, Анна-
dc.contributor.authorПасічний, Василь-
dc.contributor.authorLisniuk, Volodymyr-
dc.contributor.authorHarmash, Anna-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasyl-
dc.date.accessioned2023-11-15T08:16:46Z-
dc.date.available2023-11-15T08:16:46Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationЛіснюк В. Варено-копчені ковбаси з використанням розумного пакування / Володимир Ліснюк, Анна Гармаш, Василь Пасічний // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 209–210.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34870-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectварено-копчені ковбасиuk_UA
dc.subjectактивне пакуванняuk_UA
dc.subjectстабільністьuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectboiled and smoked sausagesuk_UA
dc.subjectactive packaginguk_UA
dc.subjectstabilityuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleВарено-копчені ковбаси з використанням розумного пакуванняuk_UA
dc.title.alternativeBoiled and smoked sausages using smart packaginguk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
olodymyr Lisniuk,.pdf604.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.