Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34870
Назва: | Варено-копчені ковбаси з використанням розумного пакування |
Інші назви: | Boiled and smoked sausages using smart packaging |
Автори: | Ліснюк, Володимир Гармаш, Анна Пасічний, Василь Lisniuk, Volodymyr Harmash, Anna Pasichnyi, Vasyl |
Ключові слова: | варено-копчені ковбаси активне пакування стабільність якість boiled and smoked sausages active packaging stability quality |
Дата публікації: | 12-жов-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Ліснюк В. Варено-копчені ковбаси з використанням розумного пакування / Володимир Ліснюк, Анна Гармаш, Василь Пасічний // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 209–210. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34870 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
olodymyr Lisniuk,.pdf | 604.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.