Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34870
Назва: Варено-копчені ковбаси з використанням розумного пакування
Інші назви: Boiled and smoked sausages using smart packaging
Автори: Ліснюк, Володимир
Гармаш, Анна
Пасічний, Василь
Lisniuk, Volodymyr
Harmash, Anna
Pasichnyi, Vasyl
Ключові слова: варено-копчені ковбаси
активне пакування
стабільність
якість
boiled and smoked sausages
active packaging
stability
quality
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Ліснюк В. Варено-копчені ковбаси з використанням розумного пакування / Володимир Ліснюк, Анна Гармаш, Василь Пасічний // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 209–210.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34870
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
olodymyr Lisniuk,.pdf604.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.