Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34870
Title: Варено-копчені ковбаси з використанням розумного пакування
Other Titles: Boiled and smoked sausages using smart packaging
Authors: Ліснюк, Володимир
Гармаш, Анна
Пасічний, Василь
Lisniuk, Volodymyr
Harmash, Anna
Pasichnyi, Vasyl
Keywords: варено-копчені ковбаси
активне пакування
стабільність
якість
boiled and smoked sausages
active packaging
stability
quality
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Ліснюк В. Варено-копчені ковбаси з використанням розумного пакування / Володимир Ліснюк, Анна Гармаш, Василь Пасічний // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 209–210.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34870
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
olodymyr Lisniuk,.pdf604.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.