Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34869
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетришин, Наталія-
dc.contributor.authorЛеготін, Анатолій-
dc.contributor.authorPetryshyn, Nataliia-
dc.contributor.authorLehotin, Anatolii-
dc.date.accessioned2023-11-15T08:07:44Z-
dc.date.available2023-11-15T08:07:44Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationПетришин Н. Практичні аспекти застосування дикорослої сировини при виробництві низькокалорійних кремів / Наталія Петришин, Анатолій Леготін // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 211–212.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34869-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectдикоросла сировинаuk_UA
dc.subjectвироби функціонального призначенняuk_UA
dc.subjectконсервантиuk_UA
dc.subjectкремuk_UA
dc.subjectwild raw materialsuk_UA
dc.subjectfunctional products purposeuk_UA
dc.subjectpreservativesuk_UA
dc.subjectcreamuk_UA
dc.titleПрактичні аспекти застосування дикорослої сировини при виробництві низькокалорійних кремівuk_UA
dc.title.alternativePractical aspects of the use of wild raw materials in the production of low-calorie creamsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nataliia Petryshyn, Anatolii Lehotin.pdf597.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.