Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34869
Назва: | Практичні аспекти застосування дикорослої сировини при виробництві низькокалорійних кремів |
Інші назви: | Practical aspects of the use of wild raw materials in the production of low-calorie creams |
Автори: | Петришин, Наталія Леготін, Анатолій Petryshyn, Nataliia Lehotin, Anatolii |
Ключові слова: | дикоросла сировина вироби функціонального призначення консерванти крем wild raw materials functional products purpose preservatives cream |
Дата публікації: | 12-жов-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Петришин Н. Практичні аспекти застосування дикорослої сировини при виробництві низькокалорійних кремів / Наталія Петришин, Анатолій Леготін // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 211–212. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34869 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nataliia Petryshyn, Anatolii Lehotin.pdf | 597.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.