Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34869
Назва: Практичні аспекти застосування дикорослої сировини при виробництві низькокалорійних кремів
Інші назви: Practical aspects of the use of wild raw materials in the production of low-calorie creams
Автори: Петришин, Наталія
Леготін, Анатолій
Petryshyn, Nataliia
Lehotin, Anatolii
Ключові слова: дикоросла сировина
вироби функціонального призначення
консерванти
крем
wild raw materials
functional products purpose
preservatives
cream
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Петришин Н. Практичні аспекти застосування дикорослої сировини при виробництві низькокалорійних кремів / Наталія Петришин, Анатолій Леготін // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 211–212.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34869
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nataliia Petryshyn, Anatolii Lehotin.pdf597.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.