Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34868
Title: | Сучасні тенденції декорування і подання кулінарних страв в їстивному посуді |
Other Titles: | Modern trends in decorating and serving culinary dishes in tableware |
Authors: | Петришин, Наталія Назар, Мар’яна Petryshyn, Nataliia Nazar, Mariana |
Keywords: | їстівний посуд флюрони тарталети екологічна ситуація tableware fleurons tartlets ecological situation |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Петришин Н. Сучасні тенденції декорування і подання кулінарних страв в їстивному посуді / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 213–214. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34868 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nataliia Petryshyn, Mariana Nazar.pdf | 599.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.