Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34868
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетришин, Наталія-
dc.contributor.authorНазар, Мар’яна-
dc.contributor.authorPetryshyn, Nataliia-
dc.contributor.authorNazar, Mariana-
dc.date.accessioned2023-11-15T07:56:56Z-
dc.date.available2023-11-15T07:56:56Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationПетришин Н. Сучасні тенденції декорування і подання кулінарних страв в їстивному посуді / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 213–214.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34868-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectїстівний посудuk_UA
dc.subjectфлюрониuk_UA
dc.subjectтарталетиuk_UA
dc.subjectекологічна ситуаціяuk_UA
dc.subjecttablewareuk_UA
dc.subjectfleuronsuk_UA
dc.subjecttartletsuk_UA
dc.subjectecological situationuk_UA
dc.titleСучасні тенденції декорування і подання кулінарних страв в їстивному посудіuk_UA
dc.title.alternativeModern trends in decorating and serving culinary dishes in tablewareuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nataliia Petryshyn, Mariana Nazar.pdf599.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.