Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34868
Назва: | Сучасні тенденції декорування і подання кулінарних страв в їстивному посуді |
Інші назви: | Modern trends in decorating and serving culinary dishes in tableware |
Автори: | Петришин, Наталія Назар, Мар’яна Petryshyn, Nataliia Nazar, Mariana |
Ключові слова: | їстівний посуд флюрони тарталети екологічна ситуація tableware fleurons tartlets ecological situation |
Дата публікації: | 12-жов-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Петришин Н. Сучасні тенденції декорування і подання кулінарних страв в їстивному посуді / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 213–214. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34868 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nataliia Petryshyn, Mariana Nazar.pdf | 599.75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.