Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34868
Назва: Сучасні тенденції декорування і подання кулінарних страв в їстивному посуді
Інші назви: Modern trends in decorating and serving culinary dishes in tableware
Автори: Петришин, Наталія
Назар, Мар’яна
Petryshyn, Nataliia
Nazar, Mariana
Ключові слова: їстівний посуд
флюрони
тарталети
екологічна ситуація
tableware
fleurons
tartlets
ecological situation
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Петришин Н. Сучасні тенденції декорування і подання кулінарних страв в їстивному посуді / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 213–214.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34868
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nataliia Petryshyn, Mariana Nazar.pdf599.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.