Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34868
Title: Сучасні тенденції декорування і подання кулінарних страв в їстивному посуді
Other Titles: Modern trends in decorating and serving culinary dishes in tableware
Authors: Петришин, Наталія
Назар, Мар’яна
Petryshyn, Nataliia
Nazar, Mariana
Keywords: їстівний посуд
флюрони
тарталети
екологічна ситуація
tableware
fleurons
tartlets
ecological situation
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Петришин Н. Сучасні тенденції декорування і подання кулінарних страв в їстивному посуді / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 213–214.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34868
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nataliia Petryshyn, Mariana Nazar.pdf599.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.