Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34867
Назва: Популяризація страв етнічної кухні (на прикладі ресторану «Бойківська гостина»)
Інші назви: Popularization of ethnic cuisine (on the example of the restaurant "Boykivska gostina")
Автори: Німець, Андрій
Петришин, Наталія
Паска, Марія
Nimets, Andrii
Petryshyn, Nataliia
Paska, Mariia
Ключові слова: популяризація
бойківська кухня
автентичні страви
popularization
Boyki cuisine
authentic dishes
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Німець А. Популяризація страв етнічної кухні (на прикладі ресторану «Бойківська гостина») / Андрій Німець, Наталія Петришин, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 215–217.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34867
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Andrii Nimets, Nataliia Petryshyn, Mariia Paska.pdf608.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.