Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34866
Назва: Фліпи, як поживні та тонізуючі напої: рецептура та технологія приготування
Інші назви: Flips as nutritious and tonic drinks: recipe and preparation technology
Автори: Радзімовська, Ольга
Самчук, Анна
Radzimovska, Olha
Samchuk, Anna
Ключові слова: фліпи
коктейль
напій
рецептура
приготування
flips
cocktail
drink
recipe
preparation
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Радзімовська О. Фліпи, як поживні та тонізуючі напої: рецептура та технологія приготування / Ольга Радзімовська, Анна Самчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 218–219.
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження є ознайомитися з напоєм – фліп, як поживним та тонізуючим коктейлем. Особливості приготування фліпа. The purpose of the study is to familiarize yourself with the drink - flip, how nutritious and tonic cocktail. Peculiarities of flip cooking.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34866
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Olha Radzimovska, Anna Samchuk.pdf601.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.