Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34865
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРадзімовська, Ольга-
dc.contributor.authorШустак, Ірина-
dc.contributor.authorRadzimovska, Olha-
dc.contributor.authorShustak, Iryna-
dc.date.accessioned2023-11-14T12:10:59Z-
dc.date.available2023-11-14T12:10:59Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationРадзімовська О. Організація роботи винного бару / Ольга Радзімовська, Ірина Шустак // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 220–222.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34865-
dc.description.abstractМетою даної доповіді є проаналізувати роботу винного бару, дізнатися про особливості підбору, сервіровки і зберігання вин.The purpose of this report is to analyze the work of a wine bar, learn about the peculiarities of selection, serving and storage of wines.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectвиноuk_UA
dc.subjectасортиментuk_UA
dc.subjectсмак та ароматuk_UA
dc.subjectкелихиuk_UA
dc.subjectwineuk_UA
dc.subjectassortmentuk_UA
dc.subjecttaste and aromauk_UA
dc.subjectglassesuk_UA
dc.titleОрганізація роботи винного баруuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of the work of the wine baruk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Olha Radzimovska, Iryna Shustak.pdf612.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.