Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34865
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Радзімовська, Ольга | - |
dc.contributor.author | Шустак, Ірина | - |
dc.contributor.author | Radzimovska, Olha | - |
dc.contributor.author | Shustak, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-14T12:10:59Z | - |
dc.date.available | 2023-11-14T12:10:59Z | - |
dc.date.issued | 2023-10-12 | - |
dc.identifier.citation | Радзімовська О. Організація роботи винного бару / Ольга Радзімовська, Ірина Шустак // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 220–222. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34865 | - |
dc.description.abstract | Метою даної доповіді є проаналізувати роботу винного бару, дізнатися про особливості підбору, сервіровки і зберігання вин.The purpose of this report is to analyze the work of a wine bar, learn about the peculiarities of selection, serving and storage of wines. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | вино | uk_UA |
dc.subject | асортимент | uk_UA |
dc.subject | смак та аромат | uk_UA |
dc.subject | келихи | uk_UA |
dc.subject | wine | uk_UA |
dc.subject | assortment | uk_UA |
dc.subject | taste and aroma | uk_UA |
dc.subject | glasses | uk_UA |
dc.title | Організація роботи винного бару | uk_UA |
dc.title.alternative | Organization of the work of the wine bar | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Olha Radzimovska, Iryna Shustak.pdf | 612.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.