Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34865
Назва: Організація роботи винного бару
Інші назви: Organization of the work of the wine bar
Автори: Радзімовська, Ольга
Шустак, Ірина
Radzimovska, Olha
Shustak, Iryna
Ключові слова: вино
асортимент
смак та аромат
келихи
wine
assortment
taste and aroma
glasses
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Радзімовська О. Організація роботи винного бару / Ольга Радзімовська, Ірина Шустак // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 220–222.
Короткий огляд (реферат): Метою даної доповіді є проаналізувати роботу винного бару, дізнатися про особливості підбору, сервіровки і зберігання вин.The purpose of this report is to analyze the work of a wine bar, learn about the peculiarities of selection, serving and storage of wines.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34865
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Olha Radzimovska, Iryna Shustak.pdf612.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.