Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34863
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Топчій, В’ячеслав | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь | - |
dc.contributor.author | Topchii, Viacheslav | - |
dc.contributor.author | Pasichnyi, Vasyl | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-14T11:52:55Z | - |
dc.date.available | 2023-11-14T11:52:55Z | - |
dc.date.issued | 2023-10-12 | - |
dc.identifier.citation | Топчій В. Напівкопчені ковбаси з нетрадиційної м'ясної сировини / В’ячеслав Топчій, Василь Пасічний // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 226–228. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34863 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | напівкопчені ковбаси | uk_UA |
dc.subject | лочовичина | uk_UA |
dc.subject | м'ясо дикого кабана | uk_UA |
dc.subject | технологічна заміна | uk_UA |
dc.subject | semi-smoked sausages | uk_UA |
dc.subject | pork sausage | uk_UA |
dc.subject | technological substitute | uk_UA |
dc.subject | wild boar meat | uk_UA |
dc.title | Напівкопчені ковбаси з нетрадиційної м'ясної сировини | uk_UA |
dc.title.alternative | Semi-smoked sausages from non-traditional meat raw materials | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Viacheslav Topchii,.pdf | 607.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.