Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34863
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТопчій, В’ячеслав-
dc.contributor.authorПасічний, Василь-
dc.contributor.authorTopchii, Viacheslav-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasyl-
dc.date.accessioned2023-11-14T11:52:55Z-
dc.date.available2023-11-14T11:52:55Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationТопчій В. Напівкопчені ковбаси з нетрадиційної м'ясної сировини / В’ячеслав Топчій, Василь Пасічний // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 226–228.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34863-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectнапівкопчені ковбасиuk_UA
dc.subjectлочовичинаuk_UA
dc.subjectм'ясо дикого кабанаuk_UA
dc.subjectтехнологічна замінаuk_UA
dc.subjectsemi-smoked sausagesuk_UA
dc.subjectpork sausageuk_UA
dc.subjecttechnological substituteuk_UA
dc.subjectwild boar meatuk_UA
dc.titleНапівкопчені ковбаси з нетрадиційної м'ясної сировиниuk_UA
dc.title.alternativeSemi-smoked sausages from non-traditional meat raw materialsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Viacheslav Topchii,.pdf607.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.