Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34863
Назва: | Напівкопчені ковбаси з нетрадиційної м'ясної сировини |
Інші назви: | Semi-smoked sausages from non-traditional meat raw materials |
Автори: | Топчій, В’ячеслав Пасічний, Василь Topchii, Viacheslav Pasichnyi, Vasyl |
Ключові слова: | напівкопчені ковбаси лочовичина м'ясо дикого кабана технологічна заміна semi-smoked sausages pork sausage technological substitute wild boar meat |
Дата публікації: | 12-жов-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Топчій В. Напівкопчені ковбаси з нетрадиційної м'ясної сировини / В’ячеслав Топчій, Василь Пасічний // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 226–228. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34863 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Viacheslav Topchii,.pdf | 607.35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.