Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34863
Назва: Напівкопчені ковбаси з нетрадиційної м'ясної сировини
Інші назви: Semi-smoked sausages from non-traditional meat raw materials
Автори: Топчій, В’ячеслав
Пасічний, Василь
Topchii, Viacheslav
Pasichnyi, Vasyl
Ключові слова: напівкопчені ковбаси
лочовичина
м'ясо дикого кабана
технологічна заміна
semi-smoked sausages
pork sausage
technological substitute
wild boar meat
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Топчій В. Напівкопчені ковбаси з нетрадиційної м'ясної сировини / В’ячеслав Топчій, Василь Пасічний // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 226–228.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34863
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Viacheslav Topchii,.pdf607.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.