Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34863
Title: Напівкопчені ковбаси з нетрадиційної м'ясної сировини
Other Titles: Semi-smoked sausages from non-traditional meat raw materials
Authors: Топчій, В’ячеслав
Пасічний, Василь
Topchii, Viacheslav
Pasichnyi, Vasyl
Keywords: напівкопчені ковбаси
лочовичина
м'ясо дикого кабана
технологічна заміна
semi-smoked sausages
pork sausage
technological substitute
wild boar meat
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Топчій В. Напівкопчені ковбаси з нетрадиційної м'ясної сировини / В’ячеслав Топчій, Василь Пасічний // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 226–228.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34863
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Viacheslav Topchii,.pdf607.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.