Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34862
Title: Аналітичний склад страв кухні Галичини, як інноваційний метод валоризації традиційної продукції
Other Titles: Analytical composition of Galician cuisine as an innovative method of valorizing traditional products
Authors: Фик, Богдан
Паска, Марія
Fyk, Bohdan
Paska, Mariia
Keywords: страви кухні Галичини
аналітичний склад
dishes of Galician cuisine
analytical composition
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Фик Б, Аналітичний склад страв кухні Галичини, як інноваційний метод валоризації традиційної продукції / Богдан Фик, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 229–230.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34862
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bohdan Fyk, Mariia Paska.pdf596.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.