Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34860
Назва: Розробка рецептур мясних страв із використанням прано-ароматичних рослин крафтового виробництва
Інші назви: Development of recipes for meat dishes using herbal and aromatic plants of craft production
Автори: Чирка, В’ячеслав
Тесля, Ольга
Паска, Марія
Chyrka, Viacheslav
Teslia, Olha
Paska, Mariia
Ключові слова: пряно-ароматична сировина
м’ясні продукти
spicy and aromatic raw materials
meat products
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Чирка В. Розробка рецептур мясних страв із використанням прано-ароматичних рослин крафтового виробництва / В’ячеслав Чирка, Ольга Тесля, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 234–235.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34860
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Viacheslav Chyrka, Olha Teslia, Mariia Paska.pdf598.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.