Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34860
Назва: | Розробка рецептур мясних страв із використанням прано-ароматичних рослин крафтового виробництва |
Інші назви: | Development of recipes for meat dishes using herbal and aromatic plants of craft production |
Автори: | Чирка, В’ячеслав Тесля, Ольга Паска, Марія Chyrka, Viacheslav Teslia, Olha Paska, Mariia |
Ключові слова: | пряно-ароматична сировина м’ясні продукти spicy and aromatic raw materials meat products |
Дата публікації: | 12-жов-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Чирка В. Розробка рецептур мясних страв із використанням прано-ароматичних рослин крафтового виробництва / В’ячеслав Чирка, Ольга Тесля, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 234–235. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34860 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Viacheslav Chyrka, Olha Teslia, Mariia Paska.pdf | 598.95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.