Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34859
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯшинський, Павло-
dc.contributor.authorХолод, Артем-
dc.contributor.authorПасічний, Василь-
dc.contributor.authorYashynskyi, Pavlo-
dc.contributor.authorKholod, Artem-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasyl-
dc.date.accessioned2023-11-14T10:58:49Z-
dc.date.available2023-11-14T10:58:49Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationЯшинський П. Виробництво крафтових м’ясних хлібів з використанням смакоароматичних композицій / Павло Яшинський, Артем Холод, Василь Пасічний // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 236–238.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34859-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectсмакові соусиuk_UA
dc.subjectм’ясні хлібиuk_UA
dc.subjectстабілізаціяuk_UA
dc.subjectбілковожирова емульсіяuk_UA
dc.subjectflavored saucesuk_UA
dc.subjectmeat loavesuk_UA
dc.subjectstabilizationuk_UA
dc.subjectprotein-food emulsionuk_UA
dc.titleВиробництво крафтових м’ясних хлібів з використанням смакоароматичних композиційuk_UA
dc.title.alternativeProduction of craft meat loaves using flavor compositionsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pavlo Yashynskyi,.pdf612.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.