Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34859
Назва: Виробництво крафтових м’ясних хлібів з використанням смакоароматичних композицій
Інші назви: Production of craft meat loaves using flavor compositions
Автори: Яшинський, Павло
Холод, Артем
Пасічний, Василь
Yashynskyi, Pavlo
Kholod, Artem
Pasichnyi, Vasyl
Ключові слова: смакові соуси
м’ясні хліби
стабілізація
білковожирова емульсія
flavored sauces
meat loaves
stabilization
protein-food emulsion
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Яшинський П. Виробництво крафтових м’ясних хлібів з використанням смакоароматичних композицій / Павло Яшинський, Артем Холод, Василь Пасічний // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 236–238.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34859
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pavlo Yashynskyi,.pdf612.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.