Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34859
Title: Виробництво крафтових м’ясних хлібів з використанням смакоароматичних композицій
Other Titles: Production of craft meat loaves using flavor compositions
Authors: Яшинський, Павло
Холод, Артем
Пасічний, Василь
Yashynskyi, Pavlo
Kholod, Artem
Pasichnyi, Vasyl
Keywords: смакові соуси
м’ясні хліби
стабілізація
білковожирова емульсія
flavored sauces
meat loaves
stabilization
protein-food emulsion
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Яшинський П. Виробництво крафтових м’ясних хлібів з використанням смакоароматичних композицій / Павло Яшинський, Артем Холод, Василь Пасічний // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 236–238.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34859
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pavlo Yashynskyi,.pdf612.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.