Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34857
Назва: Gastronomy tourism resources of Brazil: the case of Paraná state
Інші назви: Ресурси гастрономічного туризму Бразилії: приклад штату Парана
Автори: Holod, Andrii
Alves, Fábio Lopes
Estrada, Adrian Alvarez
Голод, Андрій
Алвес, Фабіо Лопес
Естрада, Адріан Альварес
Ключові слова: gastronomic tourism
resources
Brazil
Paraná state
dishes
beverages
гастрономічний туризм
ресурси
Бразилія
штат Парана
страви
напої
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Holod А. Gastronomy tourism resources of Brazil: the case of Paraná state / Andrii Holod, Fábio Lopes Alves, Adrian Alvarez Estrada // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 243–246.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34857
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Andrii Holod 2.pdf359.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.