Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34857
Назва: | Gastronomy tourism resources of Brazil: the case of Paraná state |
Інші назви: | Ресурси гастрономічного туризму Бразилії: приклад штату Парана |
Автори: | Holod, Andrii Alves, Fábio Lopes Estrada, Adrian Alvarez Голод, Андрій Алвес, Фабіо Лопес Естрада, Адріан Альварес |
Ключові слова: | gastronomic tourism resources Brazil Paraná state dishes beverages гастрономічний туризм ресурси Бразилія штат Парана страви напої |
Дата публікації: | 12-жов-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Holod А. Gastronomy tourism resources of Brazil: the case of Paraná state / Andrii Holod, Fábio Lopes Alves, Adrian Alvarez Estrada // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 243–246. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34857 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Andrii Holod 2.pdf | 359.07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.