Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34848
Назва: | Джерела інформації. Класифікація джерел інформації. Відкритий доступ до інформації. Академічна доброчесність. Плагіат. Штучний мовний інтелект ChatGPТ : лекція № 1 з навчальної дисципліни „Вступ до спеціальності” галузь знань – 01 „Освіта/Педагогіка” спеціальності – 017 „Фізична культура і спорт”, 014.11 „Середня освіта (фізична культура)” рівень вищої освіти – бакалавр факультет фізичної культури та спорту, факультет педагогічної освіти, факультет післядипломної та заочної освіти |
Автори: | Свістельник, Ірина Svistelnyk, Iryna Кафедра інформатики та кінезіології |
Ключові слова: | джерела інформації класифікація джерел інформації академічна доброчесність плагіат штучний мовний інтелект ChatGPТ спеціальність: 017 «Фізична культура і спорт» лекція галузь знань: 01 «Освіта/Педагогіка» бакалавр факультет фізичної культури та спорту факультет педагогічної освіти факультет післядипломної та заочної освіти кафедра інформатики та кінезіології |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Джерела інформації. Класифікація джерел інформації. Відкритий доступ до інформації. Академічна доброчесність. Плагіат. Штучний мовний інтелект ChatGPТ : лекція № 1 з навчальної дисципліни „Вступ до спеціальності” галузь знань – 01 „Освіта/Педагогіка” спеціальності – 017 „Фізична культура і спорт”, 014.11 „Середня освіта (фізична культура)” рівень вищої освіти – бакалавр факультет фізичної культури та спорту, факультет педагогічної освіти, факультет післядипломної та заочної освіти / уклад. Свістельник І. Р. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – 12 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34848 |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Akad dobr Plahiat.pdf | 868.26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.