Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34845
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorБоратинський, Олег-
dc.contributor.authorНімець, Андрій-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorBoratynskyi, Oleh-
dc.contributor.authorNimets, Andrii-
dc.date.accessioned2023-11-13T13:02:34Z-
dc.date.available2023-11-13T13:02:34Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationПаска М. Гастрономічний туризм України - напрям просування нематеріальної культурної спадщини / Марія Паска, Олег Боратинський, Андрій Німець // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 272–274.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34845-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.subjectбойківська кухняuk_UA
dc.subjectавтентичні стравиuk_UA
dc.subjectgastronomic tourismuk_UA
dc.subjectBoyki cuisineuk_UA
dc.subjectauthentic dishesuk_UA
dc.titleГастрономічний туризм України - напрям просування нематеріальної культурної спадщиниuk_UA
dc.title.alternativeGastronomic tourism of Ukraine - direction of promotion of intangible cultural heritageuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mariia Paska, Oleh Boratynskyi.pdf707.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.